Lejligheden

Lejlighed i Avoriaz udlejes til 4 personer.

Det er almindelig kendt at franske lejligheder er ualmindelige små og ualmindeligt dårligt indrettede. Derfor valgte vi at istandsætte lejligheden fuldstændig i 2006. Alt er ryddet og vi byggede lejligheden op med ny indretning, hvis hovedformål var god og nem praktik i skandinavisk standard. Dette udløste: masser af skabsplads, separat toilet og bad, køkken hvor udstyret har sin plads, 4 sengepladser uden der skal reddes op i stuen og en stue med spiseplads og sofa til afslapning.

Vores lejlighed i Avoriaz indeholder

Entre med garderobe inkl. støvlevarmere og 2 køjesenge med skabe og kroge. Fra entre er der adgang til separat toilet med håndvask samt et badeværelse med brus og håndvask. Toilettet og badeværelset er begge udstyret med håndklædevarmere.

Stuen er indrettet med åbent køkken indeholdende opvaskemaskine, glaskeramisk kogezone, kombineret varmluft- og mikrobølgeovn og nødvendigt køkkenudstyr i øvrigt. Spiseplads overfor køkken med TV, med tilsluttet Google Chromecast. Sofa og stol til afslapning. Gemt bag væg findes soveafsnit med dobbeltseng med skabe rundt om. Sengen er monteret højt, så kufferterne kan ligge neden under.

Lejlighedens altan er sydvendt og ligger yderligt på ejendommens facade. Altanen har derfor en god udsigt til områdets bjerge og intim kontakt med byens liv.

Det er ikke tilladt at ryge i lejligheden ligesom dyr heller ikke er tilladt. Der er WiFi samt installeret mindre højtaler i lejligheden til fri afbenyttelse for vores lejere.

Man medbringer selv bl.a. selv: håndklæder, sengelinned, viskestykker og rengøringssvampe m.v.

Billederne af lejligheden såvel som byen findes på siden “Billeder

Beliggenhed

Midt i byen på Place Centrale (Se “Festival” på kortet). Beliggende på 3. etage i ejendommen Les Intrets II til venstre:
Les Intrets II, apt. no. 330
Promenade du Festival
F – 74110 Avoriaz